EKY:n vuosijuhlat

EKY:n 73. vuosijuhlia juhlittiin lauantaina 30. maaliskuuta ravintola Koskenrannassa Helsingin Vanhankaupunginkoskella. Pöytätilaisuuden jälkeen juhlaa jatkettiin rennommissa tunnelmissa Käärmeenpesällä Sörnäisissä, johon järjestettiin kuljetus iltajuhlasta. Sunnuntaina 31.3. tarjoiltiin tuttuun tapaan sillis eli silliaamiainen Kattosauna Sivistyksessä klo 12 alkaen.

EKY:n juhlatoimikuntavastaava vastaa EKY:n vuosijuhlien järjestämisestä juhlatoimikunnan ja ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden avustuksella. Mikäli olet jo ensimmäisenä vuonna EKY:n virassa, saat osallistua vuosijuhliin muiden kanssa. Ekyläisten ilmoittautuminen juhlaan tapahtuu yleensä e-lomakkeella helmi-maaliskuussa. Lomakkeen kautta voi ilmoittaa itsensä ja avecin. Vain EKY:n jäsenmaksun maksaneet aveceineen pääsevät juhlimaan ekyläisen edullisemmalla hinnalla. Muistathan ilmoittaa lomakkeessa erityisruokavaliosi ja plaseeraustoiveesi. Huomioi kuitenkin, että pystyt pöydässä keskustelemaan maksimissaan viiden lähimpänä istuvan kanssa.

Seuraavaa vuosijuhlaa vietetään 4.4.2020.

Lue vuosijuhlien etiketistä täältä.