EKY:N KERHOT

EKY:n alaisuudessa toimii erilaisiin aihepiireihin keskittyviä kerhoja. Ollakseen EKY:n alaisen kerhon jäsen, on oltava myös EKY:n jäsen. Kerhojen jäsenyys kestää kalenterivuoden, joten jäseneksi on kannattavinta liittyä alkukeväästä. Kerhon jäsenenä saat tyypillisesti esimerkiksi alennusta kerhon maksullisista tapahtumista ja haalarimerkistä.

 


 

ARCTOS

Arctos on eksoottisiin ja villieläimiin keskittyvä kerho, joka järjestää luentoja ja iltamia kotieläintäyteisen eläinlääkisarjen keskelle.

HALLITUS:

Puheenjohtaja: Clara Keister-Love
Sihteeri: Henna Petroff
Varaani: Elina Nuotio
Tiedottaja: Elina Rantonen
Blogivastaava: Mima Jämsä

JÄSENEKSI:

Arctoksen jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun.

Tilinumero: FI86 5542 2320 4326 02
Saaja: Elina Nuotio
Määrä: 5 e
Maksamalla jäsenmaksun hyväksyt, että nimesi on Arctoksen jäsenlistassa vuoden ajan.

SOSIAALINEN MEDIA:

BLOGI

FACEBOOK

 


 

EUROKERHO

HALLITUS:

Puheenjohtaja: Antti Mikkonen
Sihteeri: Juho Riuttanen
Somevastaava: Riikka Sirviö
Tiedottaja: Sonja Suhonen
ATK-vastaava: Teea Saaristo ja Julianne Börman

JÄSENEKSI:

Jäseneksi pääsevät kaikki EKY:n jäsenet ja kannatusjäsenet. Liittyminen tapahtuu lomakkeella.
 

SOSIAALINEN MEDIA:

INSTAGRAM


 

 

EQVET

Eqvet on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva hevoskerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille hevosaiheisia tapahtumia.

Eqvet kokoontuu noin kerran kuukaudessa suunnittelemaan tulevaa, muistelemaan menneitä ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki ekyläiset ovat tervetulleita kokouksiin ja tapahtumiin tutustumaan muihin hevosmielisiin yli vuosikurssirajojen. Mitään aiempaa hevostietämystä ei tarvitse siis olla! Tapahtumista ja kokousajankohdista ilmoitetaan Facebookissa EKY:n kerhojen tiedotuspalstalla, ja ne näkyvät myös EKY:n nettisivujen kalenterissa. Eqvetin jäsenille on olemassa myös oma suljettu Facebook-ryhmä.

HALLITUS: 

Puheenjohtaja: Emilia Väänänen
Varapuheenjohtaja: Matilda Mäkinen
Sihteeri: Karoliina Kurki
Rahastonhoitaja: Jenna Pakanen
Muu hallitus: Riikka Nikitin, Olga Tyni, Elisa Teräväinen, Ronja Mathlin, Nea Jylhä

Hallituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit kääntyä esimerkiksi puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan puoleen, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

JÄSENEKSI:

Jäseneksi voit liittyä laittamalla sähköpostia Eqvetin rahastonhoitajalle (yhteystiedot ylempänä). Jäsenmaksu on 5 euroa. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ovat automaattisesti jäseniä ensimmäisen syksyn ajan. Jäsenenetuihin kuuluu esimerkiksi edullisemmat osallistumismaksut joissakin tapahtumissa. Tervetuloa mukaan Eqvettiin!

Eqvetin hienon haalarimerkin voit ostaa Eqvetin kokouksista ja tapahtumista, muussa tapauksessa ota suoraan yhteyttä hallitukseen.

SOSIAALINEN MEDIA:

FACEBOOK

 

 

 

 

 

 


 

FELIS

Felis on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva kissakerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille kissa-aiheisia tapahtumia. Ohjelmistossa on ollut mm. kissojen käsittelyiltoja, erinäisiä luentoja monista kissojen sairauksista sekä excursio kissakahvilaan.

HALLITUS:

Puheenjohtaja: Minna Oilinki
Sihteeri: Henna Petroff
Rahastonhoitaja: Hanna Jahkola
Tiedottaja: Helmi Leppänen
Rivijäsenet: Saana Kokko, Sonja Pakkanen, Liina Paavola

Palautetta saa lähettää ja lisätietoja kysellä osoitteesta puheenjohtajalta sähköpostilla, joka on muotoa etunimi.sukunimi(a)helsinki.fi

JÄSENEKSI:

Felisin jäsenmaksu maksetaan kevätkauden alussa. Jäsenmaksun määrä on 5e. Jäsenenä pääset suurelle osalle Felisin luennoista ilmaiseksi ja lisäksi Felis sponsoroi jäsenilleen osan esimerkiksi järjestämänsä tapahtuman pääsymaksusta.

Felisin haalarimerkin voi ostaa Felisin rahastonhoitajalta! Laita siis sähköpostia niin hän laittaa maksuohjeet tulemaan! Merkki kustantaa Felisläisille 2,5 euroa ja muille ekyläisille 3 euroa

SOSIAALINEN MEDIA:

FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

K9

Koirakerho K9 on Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistyksen alainen koiria harrastava kerho, eli jäsenet ovat eläinlääketieteen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Toimintaamme kuuluvat mm. agilityvuorot, tokotreenit, tutustumisretket eri lajeihin, sekä erilaiset lyhyemmät kurssit ja tehovalmennukset

HALLITUS:

Puheenjohtaja: Tuulia Aherikko
Varapuheenjohtaja: Ida-Lotta Jakonen
Sihteeri: Heidi Strengell
Rahastonhoitaja: Mira Keskimäki
Tiedottaja: Saana Kokko
Tokovastaava: Heidi Strengell
Agilityvastaava:Charlotta Alamäki
Rally-Toko vastaava: Ida-Lotta Jakonen
Match Show vastaava: Saana Kokko, Iida Lilleberg

JÄSENEKSI:

Saaja: Mira Keskimäki
Tilinumero: FI85 10113500 8463 64
Määrä: 10e

SOSIAALINEN MEDIA:

FACEBOOK

NETTISIVUT

 


 

VETHOS

Vethos on EKY ry:n etiikka- ja hyvinvointikerho. Vethos on luotu olemaan, koska eläinlääkärin ammattia opiskellessa vastaan voi tulla eettisiä pulmia, samoin kuin haluamme pitää erityisesti eläinlääkisopiskelijan hyvinvoinnista huolta. Tätä on tehty menneisyydessä järjestämällä erilaisia tapahtumia kommunikaatioilloista etiikkalounaisiin ja erilaisista paneelikeskusteluista tutustu tulevaan kollegaan -iltoihin. Pidämme yllä myös Vethos-confessionals-sivua, joka ottaa mallia ehkä sinulle jo muualta tutusta vetconfessionalssista. Vethos-confessionals on sinua varten, ja voit itsekin anonyymisti tunnustaa sinne!

HALLITUS:

Puheenjohtaja: Marika Ojakoski
Varapuheenjohtaja: Iida Lilleberg
Rahastonhoitaja: Tuulia Toivanen
Tiedottaja: Miia Kariluoto
Sihteeri: Gerda Hermonen
Vethos Confessionals -vastaava: Ida-Lotta Jakonen
Rivijäsenet: Riikka Kokko, Heidi Strengell

JÄSENEKSI:

Ilmoittautumaan pääset e-lomakkeella, jossa on myös ohjeet 3€ jäsenmaksun maksamiseen. Varsat ovat aina ensimmäisen syksynsä automaattisesti jäseniämme.

SOSIAALINEN MEDIA:

FACEBOOK

INSTAGRAM

VETHOS CONFESSIONALS:

Voit jakaa sinua mietityttäneitä kokemuksia, kysymyksiä ja mietteitä nimettömästi Vethos Confessionals -projektin kautta.

Lue muiden tunnustuksia täältä.

 


 

ELÄINLÄÄKIKSEN SPEKSI (TOIMINTA TAUOLLA PANDEMIAN VUOKSI)

Eläinlääkiksen speksi on Helsingin yliopiston eläinlääketieteen opiskelijoiden toteuttama speksi. Tuotantomme lähtökohtana ei ole olla suurin ja näyttävin, vaan tehdä omannäköistämme teatteria suurella sydämellä - sekä tietenkin eläinlääkishuumorilla maustettuna. Meille on tärkeää tarjota vapaa-ajan toimintaa opiskelijoillemme, ja lähtökohtanamme onkin, että kaikki pääsevät mukaan.

SOSIAALINEN MEDIA:

NETTISIVUT

INSTAGRAM

 


 

LAUTAPELIKERHO (PERINTEINEN TOIMINTA TAUOLLA PANDEMIAN VUOKSI)

Lautapelikerho kokoontuu kerran kuussa  EKY:n kerhotilaan Kuopioon Viikkiin pelailemaan lautapelejä. 


 

EHK

EHK on Helsingin yliopistossa 8.12.2009 perustettu, kaikille avoin, hieman kaveriporukkatoimintaa virallistetumpi EKY:n alainen kerho. EHK:n tarkoitus on tarjota vertaistukea eläinlääketieteen harvalukuiselle miesvähemmistölle ja järjestää jäsenilleen toiminnallisia kokouksia sekä kaikille EKY:läisille avoimia tapahtumia. EHK:n toimintaan on kuulunut paintball-pelejä, lätkämatseissa käyntiä, glögin maisteluita ja poroexcursioita. Vuosittain kaikille ekyläisille avoimia tapahtumia ovat olleet muun muassa naistenpäivän kahvitarjoilut ja jääkiekon MM-kilpailujen kisastudio EKY:n järjestötila Kuopiossa.


 

IVSA FINLAND RY

Lisätietoa nettisivuilta.

 

 

Kirjaudu

Kirjaudu

 
 
Back to top