Vuosijuhlat

EKY:n vuosijuhlat

EKY:n 73. vuosijuhlia juhlittiin lauantaina 30. maaliskuuta ravintola Koskenrannassa Helsingin Vanhankaupunginkoskella. Pöytätilaisuuden jälkeen juhlaa jatkettiin rennommissa tunnelmissa Käärmeenpesällä Sörnäisissä, johon järjestettiin kuljetus iltajuhlasta. Sunnuntaina 31.3. tarjoiltiin tuttuun tapaan sillis eli silliaamiainen Kattosauna Sivistyksessä klo 12 alkaen.

EKY:n juhlatoimikuntavastaava vastaa EKY:n vuosijuhlien järjestämisestä juhlatoimikunnan ja ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden avustuksella. Mikäli olet jo ensimmäisenä vuonna EKY:n virassa, saat osallistua vuosijuhliin muiden kanssa. Ekyläisten ilmoittautuminen juhlaan tapahtuu yleensä e-lomakkeella helmi-maaliskuussa. Lomakkeen kautta voi ilmoittaa itsensä ja avecin. Vain EKY:n jäsenmaksun maksaneet aveceineen pääsevät juhlimaan ekyläisen edullisemmalla hinnalla. Muistathan ilmoittaa lomakkeessa erityisruokavaliosi ja plaseeraustoiveesi. Huomioi kuitenkin, että pystyt pöydässä keskustelemaan maksimissaan viiden lähimpänä istuvan kanssa.

Seuraavaa vuosijuhlaa vietetään 4.4.2020.

Lue vuosijuhlien etiketistä täältä.

Sponsorit

Vuosijuhlakuvia

EKY:n 73. vuosijuhlia vietettiin 30.3.2019 Ravintola Koskenrannassa. Cocktailtilaisuus oli EE-talolla Unicafe Viikunassa. Juhlakuvat

EKY:n 72. vuosijuhlia vietettiin 7.4.2018 Ravintola Blue Peterissä. Juhlakuvat

EKY:n 71. vuosijuhlia vietettiin 1.4.2017 Ravintola Koskenrannassa. Cocktaitilaisuus oli EE-talolla Unicafe Viikunassa. Juhlakuvat

EKY:n 70. vuosijuhla vietettiin 2.4.2016 Ravintola BANKissa. Cocktaitilaisuus oli EE-talolla Unicafe Viikunassa ja jatkot Käärmeenpesällä. Juhlakuvat

EKY:n 69. vuosijuhla vietettiin 28.3.2015 Agroksenmäen Holvikellarissa. Juhlakuvat

EKY:n 68. vuosijuhla järjestettiin 22.3.2014 Salmisaaressa. Juhlakuvat

EKY:n 67. vuosijuhlia juhlittiin 23.3.2013 Agroksenmäen Holvikellarissa. Juhlakuvat

EKY:n 66. vuosijuhlia juhlittiin 24.3.2012 Agroksenmäen Holvikellarissa. Vuosijuhlakuvia voi ihastella täällä.

EKY:n 65. vuosijuhlia vietettiin 26.3.2011 Gardeniassa. Vuosijuhlakuvat ja pari- ja ryhmäpotretit ovat vihdoin kaikkien ihailtavissa täällä!