Kissakerho Felis

Felis on Eläinlääketieteen Kandidaattiyhdistys ry:n alaisuudessa toimiva kissakerho, joka järjestää eläinlääketieteen opiskelijoille kissa-aiheisia tapahtumia. Ohjelmistossa on ollut mm. kissojen käsittelyiltoja, erinäisiä luentoja monista kissojen sairauksista, perehtymistä kissojen geenitesteihin sekä excu kissakahvilaan.

Jäseneksi?

Felisin jäsenmaksu maksetaan aina lukuvuodeksi kerrallaan (syksyisin). Jäsenmaksun määrä on 5e. Jäsenenä pääset suurelle osalle Felisin luennoista ilmaiseksi ja lisäksi Felis sponsoroi jäsenilleen osan esimerkiksi järjestämänsä tapahtuman pääsymaksusta.

Felisin hallitus:

Puheenjohtaja: Liina Paavola
Sihteeri: Henna-Reeta Petroff
Rahastonhoitaja: Helmi Leppänen
Tiedottaja: Minna Oilinki
Rivijäsenet: Saana Kokko, Evamaria Kokko, Emilia Salmela, Alexandra Nyrhilä

Palautetta saa lähettää ja lisätietoja kysellä osoitteesta puheenjohtajalta sähköpostilla, joka on muotoa etunimi.sukunimi(a)helsinki.fi